MobilityPlus genomineerd voor de Benelux Climate Tech 100 - Stem nu en help ons de publieksprijs te winnen!

MobilityPlus genomineerd voor de Benelux Climate Tech 100 - Stem nu en help ons de publieksprijs te winnen!

We zijn ontzettend trots om aan te kondigen dat MobilityPlus is genomineerd voor de prestigieuze Benelux Climate Tech 100 in de categorie Mobility & Transportation. Deze ranglijst, samengesteld door Change Inc. en CTS, erkent de honderd meest veelbelovende bedrijven in de Benelux die zich inzetten voor technologische oplossingen op het gebied van klimaatverandering en duurzaamheid. Het is een eer om erkend te worden als één van de belangrijkste innovators in de mobiliteitssector.

Wat is de Benelux Climate Tech 100?

De Benelux Climate Tech 100 is een initiatief dat veelbelovende bedrijven in zes categorieën in de spotlight zet: Energy, Mobility & Transportation, Food & Agri, Climate Fintech & Reporting, Carbon Solutions en Industry & Circular Economy. De ranglijst erkent zowel start-ups als scale-ups die zich richten op klimaattransities en oplossingen ontwikkelen voor de grootste uitdagingen van vandaag, zoals energieopslag, mobiliteit, voedselproductie, en koolstofreductie.

De genomineerde bedrijven zijn pioniers op hun vakgebied en dragen actief bij aan het versnellen van de overgang naar een duurzame economie. Voor MobilityPlus is deze nominatie een bevestiging van onze missie om bedrijven te ondersteunen in hun transitie naar elektrische mobiliteit met innovatieve laadoplossingen en energiemanagementsystemen.

Onze nominatie voor de Benelux Climate Tech 100 in de categorie Mobility & Transportation onderstreept ons engagement om duurzame en schaalbare mobiliteitsoplossingen te bieden die bijdragen aan een schonere toekomst.

Juryprijs én publieksprijs

Naast de vakjury, die de bedrijven beoordeelt op hun innovatiekracht en impact, is er ook een publieksprijs. We zijn ontzettend dankbaar voor de steun die we van onze klanten en partners hebben ontvangen, en we zouden het geweldig vinden als u ons helpt om deze publieksprijs te winnen. Door op ons te stemmen, draagt u niet alleen bij aan ons succes, maar ook aan de bredere beweging voor duurzame mobiliteit.

Stem op MobilityPlus

Gelooft u in de duurzame impact van MobilityPlus? Stem dan nu op ons voor de Benelux Climate Tech 100! U kunt uw stem uitbrengen tot 15 oktober 17:00. We hopen op uw steun om onze positie als koploper in duurzame mobiliteit verder te versterken.

Klik hier om te stemmen en help ons om de transitie naar een duurzame toekomst verder te versnellen!