MobilityPlus officieel erkend als Great Place To Work!

MobilityPlus officieel erkend als Great Place To Work!

We zijn verheugd om mee te delen dat MobilityPlus voor Augustus 2024 tot Augustus 2025 gecertificeerd is als een Great Place To Work®. Deze erkenning is een bevestiging van de positieve en ondersteunende werkomgeving die we samen hebben opgebouwd. Wat dit certificaat extra speciaal maakt, is dat het volledig gebaseerd is op de ervaringen en feedback van onze Belgische medewerkers.

Wat betekent dit voor ons?

Great Place To Work®, officiële partner van Vlerick Business School, is een wereldwijde autoriteit op het gebied van werkcultuur en medewerkersbeleving. Dit certificaat toont aan dat we niet alleen een plek zijn waar mensen graag werken, maar ook dat we een omgeving bieden waar innovatie en groei worden gestimuleerd. De erkenning benadrukt dat onze inzet om een cultuur van vertrouwen, respect en samenwerking te creëren, vruchten afwerpt.

We zijn trots op deze erkenning, maar nog trotser op de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt. MobilityPlus is een Great Place To Work® omdat onze medewerkers elke dag hun passie, talent en toewijding inbrengen. Samen bouwen we aan een betere toekomst.

Een boodschap van onze CEO’s | Jean-François Cheys en Kris Pensaert

Waarom zijn we een Great Place To Work?

Ons succes is niet alleen te danken aan de geweldige mensen die hier werken, maar ook aan de initiatieven en programma's die we hebben ontwikkeld om een positieve werkcultuur te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan onze Lunch and Learn’s, waar we over de middag samenzitten om bij te leren over diverse onderwerpen gekozen door onze werknemers. Dit soort inspanningen zorgen ervoor dat onze medewerkers zich gehoord en gewaardeerd voelen.

Over Great Place to Work Certification™

Great Place To Work® Certification™ gebaseerd op de De Trust Index™, is een medewerkersonderzoek dat vertrouwen, trots en plezier meet in diverse organisaties. Het maakt ongrijpbare thema's zoals psychologische veiligheid, werkplezier, trots, tastbaar aan de hand van data. Het resultaat weerspiegelt de cultuur, het vertrouwen & respect binnen ondernemingen Elk jaar doen meer dan 10.000 bedrijven wereldwijd mee om deze certificering te behalen.